Mantenir el vostre cavall feliç a la calor

No sé vosaltres, però fins ara la primavera a Los Angeles ha estat força calorosa. Ha arribat a gairebé 90 graus (Fahrenheit) en algunes parts de la ciutat. La calor no només ens afecta, sinó que afecta els nostres cavalls (i tots els altres animals).

Aquí teniu algunes maneres senzilles de mantenir el vostre cavall feliç i sa durant una onada de calor.

Aigua: assegureu-vos sempre que tingueu molta aigua disponible per al vostre cavall en tot moment. Vigileu els insectes i els mosquits. A diferència de nosaltres, és menys probable que els cavalls vulguin beure si hi ha un munt d’insectes a l’aigua. També és més segur que beguin aigua neta.
Ombra: tingueu una zona d’ombra prou gran perquè el vostre cavall es relaxi quan comença a fer massa calor. A ningú li agrada coure al sol tot el dia.
Electròlits: els cavalls perden electròlits mentre suen. Reposar la pèrdua de sal durant la sudoració excessiva amb un suplement electrolític adequat. Els tenen disponibles a la majoria dels llocs on s’alimenten els cavalls.
Ventilació: quan sigui possible, deixeu les portes i finestres del graner obertes i instal·leu ventiladors de nebulització a prop de cada parada, si és possible. Mantingueu una mànega a prop per fer un esquitx ràpid.
Banys: banyeu el vostre cavall! T’estimarà per això. Res és millor que prendre un bon bany fred en un dia calorós.
Manteniment de la capa: mantingueu la crinera i la cua del cavall retallades. Apliqueu un protector solar d’òxid de zinc als nassos rosats per ajudar a prevenir les cremades solars. Hi ha xampús disponibles amb protecció UV afegida per ajudar a protegir l’abric del cavall. Els cavalls també poden patir cremades solars. No és només per a nosaltres.
Aquests consells us ajudaran a mantenir el vostre cavall i el vostre cavall feliços durant l’onada de calor de la primavera. No només seran feliços, sinó que estaran sans. Moltes vegades no sabem quan pateixen els nostres animals, especialment durant les èpoques més caloroses de l’any. Si mantenim el ritme de tots els elements que es mostren a continuació, és més probable que tingueu un cavall feliç i sa. Els cavalls poden patir cops de calor com qualsevol persona. Només nosaltres podem parlar per nosaltres mateixos. Per obtenir més informació sobre com mantenir el vostre cavall feliç, sempre podeu consultar Google. La informació és il·limitada a Internet i mai fa mal fer la vostra investigació quan es tracta de persones que estimeu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*